subota, 5. ožujka 2011.

Shabby kutijica

Ova kutijica već danima čeka da je završim. I to iz jednog jedinog razloga : kada sam sve završila izvana, odlučila sam unutra nalijepiti ljubičasti filc. Međutim iz stotinu razloga, ja do takvog filca nisam uspjela doći.
Tako mi je danas došla ideja da bih i iznutra mogla nalijepiti salvetu, i to zgužvanu. Ovo je krajnji rezultat i  čini mi se da je ispalo dobro:) Kada se gleda sa male udaljenosti - tu ne mislim iz aviona :) onda izgleda kao da je  podstavljeno tkaninom.
Slikala sam je više puta da se vide ukrasi konturom na prednjoj i na bočnim stranama . Da bih ih nacrtala iskoristila sam neke stare predloške za izradu ručnih radova koji imaju cca 30 godina. Ne mogu se sjetiti kako se to zove, na papiru je nacrtan motiv koji se zapegla na platno i onda se radi vez ili nešto drugo - ne znam šta. Ja sam  taj motiv stavila preko indigo papira i tako ga precrtala na kutiju jer je sve toliko staro da se onaj indigo koji je s donje strane na papiru već odavno osušio. Motiv sam naglasila konturom i tako su nastali ovi ukrasi.
Svašta sam napisala danas i nadam se da ćete razumjeti:) Pozdrav svima Sandra

Broj komentara: 9:

 1. Prekrasna kutijica!! I ova mi zgužvana salvetica izgleda baš zanimljivo...

  OdgovoriIzbriši
 2. Bravo Sandra!!! Super mi je što si iskoristila stari predložak za svoj rad :))) Zaista si to lijepo napravila, sve 5!!! Zgužvana salveta umjesto tkanine je zanimljiva ideja i stvarno lijepo izgleda!
  Lp

  OdgovoriIzbriši
 3. Shabby +ružica....mjauuuuuuuuuuuuuuuuu:::)
  A ideja o predlošku za kojiijaneznamime je prepredobra!!!

  OdgovoriIzbriši
 4. S ovom zgužvanom salvetom izgleda kao starinski prelijepi kofer!

  OdgovoriIzbriši
 5. kutija je preprekrasna,vitice su mi super,a unutrasnjost jako zanimljiva!!!!i ja imam tih predlozaka sa raznim viticama i cvijeticima,nedavno ih otkrila u nekakvim starim casopisima o rucnim radovima,cekam da mi sine ideja gdje s njima:))kissssss!!!

  OdgovoriIzbriši
 6. Pusa svima vama, hvala na komentarima, kažem ja papir je zakon, ako nema ničega od materijala, papira uvijek ima:))))))))))

  OdgovoriIzbriši
 7. Lijepa kutijica, dobro si ti to izmiksala.
  P.S.
  Svi tvoji komentari su mi bili neželjeni, ne znam zašto, sad sam tek uočila i stavila ih tamo gdje treba
  pozz

  OdgovoriIzbriši
 8. Drago mi je da sam otkrila vaš blog,još jedna Riječanka u svijetu decoupagea i svijeta kreativnosti!:)
  Bit će mi drago pratiti i dalje vaš rad.
  Šaljem vam lijep pozdrav,Zondra Art

  OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...