English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

utorak, 1. ožujka 2011.

Posljednja večera

Trudim se, trudim, da ovaj blog bude kako treba, a svako malo nešto mi se izbriše:(  Najgore je to što ne znam ni kako ni zašto...Prvi "biser" bio je taj da sam izbrisala svoje sljedbenike, zadnji da sam ja nestala kao sljedbenik na svim blogovima, a i moji komentari iz nepoznatih razloga se ne objavljuju:(((  Nadam se da sam danas  uspjela popraviti te pogreške tako da ne moram trošiti dragocjeno vrijeme na ispravljanje umjesto na stvaranje:)

Ovo je moj posljednji gotovi rad i uživo je puno ljepši.


Podloga za sliku je iverica a motiv je na rižinom papiru koji sam malo zapalila po rubovima. Okvir sam napravila od zgužvanog papira, obojala u smeđu boju i posula sa malo porporina praha za svjetlucavi efekt. Ove spaljene rubove  malo sam naglasila crnom bojom i na kraju sve premazala bitumenom:)

Lijepo vas pozdravljam u nadi da neću opet nestati:) Sandra

Broj komentara: 15:

  1. Da znaš da sam upravo naručila moj primjerak posljednje večere, planiram je postaviti u seosku kuhinju, eto mi ideje!!!
    Odlično si ovo napravila, zgužvani papirić je baš dobro "sjeo" i sigurno je jeftinija varijanta od onih mojih pastica koje koristim...

    OdgovoriIzbriši
  2. :)super, drago mi je da si dobila ideju, meni je to s papirom super, ovisi o papiru- da li je deblji ili tanji, tvrđi ili mekši kako će ispasti krajnji rezultat, ali uvijek je dobro:)
    I često se ni ne vidi razlika između njega i paste, dok ne dotakneš, jer papir se može utisnuti(osim ako ga dobro naguraš kao ja) :))))))))))))

    OdgovoriIzbriši
  3. Interesantan rad,poseban okvir svaka čast na ideji.
    Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala:)
    Ideja za okvir nije moja, malo sam je posudila sa: Pomysł na ..."stary obraz" ze stryszku ;)
    Szkolka Craftstudio. Tamo sam prvi put vidjela takav okvir i jako mi se svidjelo. Na isti način sam napravila okvir oko anđela na jednom prijašnjem postu, samo je bio bijeli.

    OdgovoriIzbriši
  5. predivno si napravila ovu sliku,super.

    OdgovoriIzbriši
  6. Divim ti se na ovom radu! Zaista! Prekrasno izgleda! A što se tih blogerskih "nezgodica" tiče, nemoj se živcirat draga, sve će doć na svoje s vremenom! Praksa čini čuda! PUSA!

    OdgovoriIzbriši
  7. Suuper si to odradila!!
    O blogu i nezgodicama je najbolje da ja šutim::::)

    OdgovoriIzbriši
  8. I meni se sviđa kako je sve ispalo.
    A nezgode ko nezgode.Pojave se pa nestanu!

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala na podršci u vezi nezgoda:)
    To vam pričam samo da znate da ne radim to namjerno:))))))

    OdgovoriIzbriši
  10. Sve će se s vremenom posložiti, jer na greškama se uči, pa ćeš tako i ti skužiti sve tajne bloganja!
    "Posljednja večera" je savršena...zaista si lijepo sve posložila, a okvir od zgužvanog papira se odlično uklopio, kao i paljenje, pa crna boja, malo bitumena - sve stvari koje i ja volim! Bravo!
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  11. s obzirom da sam ja smotankovićka i svako malo nešto zbrljavim, ako ne na blogu, onda negdje drugdje, sve tvoje pogreške smatram normalnim. posljenja večera je ispala prekrasno, a s obzirom da bi moja mama rado imala tako nešto ovo će mi biti prava inspiracija...

    OdgovoriIzbriši
  12. Jako lijepo, svi su već sve rekli, bravo

    OdgovoriIzbriši
  13. Da i ja se slažem da je sve rečeno, i meni se sviđa slika ali i ideja za okvir.
    Pozz

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...