English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

subota, 17. ožujka 2012.

Povratak

Dugo me nije bilo, nisam ništa pisala niti komentirala. Upustila sam se u renoviranje starog stana nakon jako puno godina. Ono što je počelo sa nekoliko osnovnih radova pretvorilo se u veliki kaos. Prvo sam porušila sve što mi je palo na pamet, a toga je bilo dosta, a onda je krenula obnova, mic po mic. I tako prolaze dani, ja u velikom poslu i blatu svuda uokolo. Nikada nisam udahnula toliko konstruktivne prašine:)
S obzirom da je moja financijska konstrukcija blizu svome kraju, upustila sam se u makeover svega što se može urediti. To znači da istovremeno uređujem stara vrata, prozore, namještaj ....ma ima tu svega. I sve uredno fotografiram pa ću vam kada završim pokazati kako to izgleda prije i poslije za slučaj da neka od vas dobije ludu želju napraviti nešto slično. Za "male" slatke projekte nemam vremena, jedino ću vam pokazati rođendanski poklon koji sam napravila za prijateljicu i to prije mjesec dana. Ispričavam se što ne reagiram na izazove i nagrade na blogu, sada stvarno nemam vremena:( Ispraviti ću to kada ovo riješim.







Budite vrijedne, pozdrav Sandra

Broj komentara: 8:

  1. Krasan poklon za priju, baš je slatko! Nestrpljivo čekam fotke makeovera, možda ti ukradem i koju ideju i ja se spremam na sređivanje vikendice!

    OdgovoriIzbriši
  2. Draga moja, moram priznati da si mi nedostajala, ali i toj konstruktivnoj prašini će jednom doći kraj, pa ćeš uživati u svom novouređenom prostoru, a mi ćemo uživati u tvojim postovima u kojima ćeš nam pokazati što si sve radila...nestrpljivo čekam!!!
    Poklon za prijateljicu je predivan, a ona je sigurno vrlo zahvalna što si u svom poslu našla vremena izraditi nešto posebno za nju!
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  3. Καταπληκτικό το δώρο σου!! Τυχερός αυτός που θα το πάρει!! Φιλάκια από Ελλάδα!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako lijepi poklon, Sandra, i uživaj u renoviranju!:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Samo ti renoviraj...jedva čekam slikice!!!:)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Divan poklon,i samo naprijed sa renoviranjem:)

    OdgovoriIzbriši
  7. Drago mi je da si nam se vratila, poklon ti je divan!

    Uživaj u renoviranju, pozz.:)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...