English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

subota, 18. lipnja 2011.

Akcija...

Ovo mi se učinio prikladan naslov za post zato jer cijela slika izgleda dinamično:)
Na slikarsko platno prvo sam malo po malo stavila glet za drvo jer sam htjela isprobati imitaciju ulja na platno. Zatim sam naljepila salvetu, malo doradila bojom i gotovo:))) Sve to sam vidjela na blogu Suncokret. Ideja nije nova, mislim da se sjećam da sam to jednom vidjela i kod Sanje i da mi se jako dopalo. Ali toliko je dobro da sam morala posuditi tu ideju pa i sama pokušati:) Kao i neke druge ideje, uostalom:)))Oprostite mi, više ne znam gdje sam šta vidjela, ali sve je toliko dobro...

Volim ovaj motiv a treba mi poklon za muškarca. I sad kad imam poklon, malo se dvoumim da li da mu ga dam ili da ga zadržim za sebe:)))

Hvala vam svima na idejama:)

Pozdrav svima Sandra

Broj komentara: 11:

  1. Dobro pogođen poklon za muškarca, krasno ti je ispalo, a to što si posudila nečiju ideju i nije važno, svaki rad je uvijek unikatan i jedinstven !

    OdgovoriIzbriši
  2. Najbolje mi je ovo na kraju "toliko ti se sviđa da ne znaš da li da ju pokloniš ili zadržiš":)) Nije ni važno odakle ideja (i ja sam ju "posudila" od Jasminke"), važno je da je rezultat tako lijep i poseban da ti je teško odvojiti se od njega:)) Slika je baš prekrasna!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ko je izmislio dekupaž?
    Svi od njega krademo ideju.
    Mogli bi i tako shvatiti, ali nećemo, ovo su tvoje ruke i tvoja mašta stvorile, zato je divno, jedinsveno i neponovljivo.
    Zadivljena sam, motiv konja je prelep!

    OdgovoriIzbriši
  4. Kako si sve do detalja docarala konje u pokretu.Za to zaista treba biti majstor.Bravo!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ma zato i stavljamo svi ideje da se posuđuju. Vjerujem da će i Jasminka i Sanja biti ponosne na tvoj rad!!! Predivni su!! :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Predivno si ovo napravila... nije čudo da ti je teško odvojiti se... ali ne sumnjam da će novi rad biti još bolji...

    OdgovoriIzbriši
  7. Sve pohvale ovo je savršeno napravljeno..predivno je:)

    OdgovoriIzbriši
  8. Fantastična ti je slika Sandra! Sve ovisi koliko ti je taj muškarac draga, ako uistinu je onda mi je pokloni, sigurna sam da će biti sretan:)
    Kiss.

    OdgovoriIzbriši
  9. Najponosnija sam na sebe kad moj rad bude nekome inspiracija. I hvala tebi što se sad ovako ponosno i radosno osjećam. Rad je super ispao. Što se tiče dileme da li da ga pokloniš ili ostaviš: moj savjet je - pokloni ga. Ako je bio namjenjen određenoj osobi, neka ga ta osoba i dobije.Uživaj u njegovoj sreći što je dobio lijep i unikatan poklon i ti budi sretna uz spoznaju da to isto možeš napraviti kad god hoćeš. Budi mi vrijedna i dalje. Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  10. This is brilliant! Love it!

    Have a wonderful day!
    Gaby

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala svima, hvala Jasminka, muškarac je dečko moje kćer, točnije zaručnik, pa ću ponekad posjetiti ovu sliku da vidim kako je paze:)))

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...