English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

utorak, 22. veljače 2011.

Opet...

Da, nisam mogla izdržati, pa sam napravila dvije boce:) Kad mi krene, krene...Koristim ovu dobru fazu inspiracije za boce, jer mi dolaze  neke druge ideje. Za razliku od prošlih boca koje sam bojala samo ispod motiva, ove sam obojala cijele, naljepila motiv a onda još malo zamackala bojom, tek toliko da ne bude dosadno jednobojno:)
Dok ja stignem do fotoaparata, nestane danjeg svjetla pa su slike tako-tako, ali nećemo sitničariti:) Za bolji dojam stavila sam ružmarin u pozadinu :)))

Laku noć svima, Sandra

Broj komentara: 13:

  1. Svaka čast Sandra ti to serijski izbacivaš, za svaku pohvalu.Nema ti pomoći, upala si u ovo naše vrzino kolo iz kojeg nema povratka....
    Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlične su, i fotke su sasvim ok
    ♥♥♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Evo mene opet, navrati na moj blog čeka te nagrada.
    Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  4. I kod mene ista nagrada:)))
    A boce su savršene!

    OdgovoriIzbriši
  5. Hvala vam puno, na pohvalama i na nagradama, iznenađena sam, nisam mislila da ću dobiti nagradu, pogotovo ne tako brzo. Nemam vremena danas ali sutra ću postaviti novi post:)

    OdgovoriIzbriši
  6. Boce su fantasticneee, super.Cestitam na nagradi, unapred.pozzzz

    OdgovoriIzbriši
  7. boce su super, a i sviđa mi se što ih fotkaš u prirodnom ambijentu :)

    OdgovoriIzbriši
  8. sandra,s malim zakasnjenjem,zelim ti dobrodoslicu u blogerski svijet:)..radovi su ti za svaku pohvalu,kutija u prethodnom postu me posve odusevila..
    maloprije,dok sam pustala komentare na svom blogu,primjetim 2 poruke u nezeljenoj posti,nisam se ni snasla a te poruke su nestale,nesto sam krivo stisla valjda..kako su zavrsile u nezeljanoj pojma ti neman,no ako sam dobro upamtila radi se o tvojim porukama(blogova sa slicnim imenima ima,pa nebi cudilo da sam pobrkala:))..ispricavam se sto su izbrisane,i od srca zahvaljujem na lijepim rijecima..topli pozdrav ti saljem i kissssss!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala svima, hvala Kaćo, ako su ti nestale poruke, vjerojatno su moje:)nije prvi put, a i ja sve zbrčkam, treba mi pet puta više vremena samo da stignem popraviti ono što krivo stisnem pa te razumijem potpuno:)))))))

    OdgovoriIzbriši
  10. boce su prekrasne. e vidi se malo da je motiv čupkan,pa bi bilo dobro te rubove još malo prijeć bojom kako se nebi primjetili na radu. ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Tina rubovi su paljeni, mora biti tako:)))

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...